Tuesday, April 3, 2012

Proses naik taraf untuk dewan, dorm dan bilik sudah siap, tempahan boleh dibuat sekarang untuk sebarang aktiviti motivasi,kem kepimpinan,team bonding dan family Day.Di samping menyediakan fasiliti kemudahan tempat tinggal untuk lebih kurang 130 dalam satu masa pihak kami juga menyediakan fasiliti dan  untuk aktiviti lasak  seperti abseiling, hiking , island hopping dan jungle tracking.Suasana kampung dan  kawasan yang strategik di tepi pantai yang kaya dengan alam semula jadi dan kawasan chalet seluas 4 ekar menjadikan kawasan ini sesuai untuk semua aktiviti pada nilai harga yang memuaskan (untuk tempahan aktiviti berkumpulan dan secara berulang melebihi 50 orang akan mendapat lebih diskaun).JutaanTerima kasih dari Sari Mawar Chalet kepada pelanggan-pelanggan yang setia bersama kami selama ini.Segala komen yang membina adalah di harapkan dari anda semua.Terima kasih






Chalet kayu ,hanya RM85 untuk satu malam (1 katil queen dan 1single)
pandangan chalet menghadap pantai


Chalet ni mempunyai 3 dorm (aircond) yang berkapasiti 60 oarng dalam satu masa
Dorm besar : RM 410 satu malam (26 orang)
Dorm kecil : RM 210 satu malam (12 orang)
Lokasi menghadap pesisiran pantai
Dewan (aircond)  memuatkan 120 orang dalam satu masa untuk sebarang aktiviti
Harga :RM 600 untuk satu hari/mengikut jam




8 Buah Chalet untuk bilik Deluxe(aircond) dalam proses naik taraf dan dijangka siap hujung bulan april
Tempahan boleh dibuat untuk bulan Mei
Harga Terkini : RM125
lokasi di pesisiran pantai 

8 comments:

  1. nk tnyer ade x chalet deluxe untuk 2 n 3hb june 2012 nie? n sayer dpt x hrge promosi nie lau booking sekarang?

    ReplyDelete
  2. Boleh, masih lagi dalam promosi,boleh juga amik aktiviti seperti memukat,suluh ketam dan island touring.

    ReplyDelete
  3. Hi, saya zainura(maya) dari jb.. kompeni saya na buat "Family day" untuk 50 dewasa 10 kanak2,,, macam berminat lh bile tgok tepi pantai,,, tengah mencari lokasi,, boleh ta saya mintak quotation,,,? Sekali dengan tapak BBQ , tmpat penginapan , penyediaan mkanan & kaoke kalau ada,,, sila hubungi saya 012-7463919 or email to me zainura.bintimohameddin@hamelinbrands.com or fax : 07-5571240

    ReplyDelete
  4. Salam zainura . oh boleh saja . saya akan email kan quotation Sari Mawar chalet . nak tambah aktiviti lain pon bole . kami ade aktiviti lawatan ke gua lanun dll.kalau cik nak diskaun lagi bole lah hubungi saya di fara 017-7756125 atau email faraaliyuddin@sarimawarchalet.com

    ReplyDelete
  5. Kini dah berubah berbanding 2tahun lepas.. Sangat menarik...Ape khabar la kak ina yang happening n abg wan yg sporting kan.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah. ini semua berkat sokongan erenna aziz dan semua pelanggan. insyallah kami akan upgrade kemudahan kami dari semasa ke semasa. harap cik erenna aziz akan sentiasa menyokong kami

      Delete
  6. Salam Cik Fara dan pengurusan Sri Mawar Chalet. .berminat utk buat tempahan bg prgram gathering Kelab Xtreme Mtbikerz dalam kapasiti 50 org termasuk berkeluarga dan individu... Mohon utk dptkan quotation bg chalet standard deluxe dan dorm beserta aktiviti sampingan tak termasuk makan. Boleh ke kami uruskan makanan sendiri...maksudnye dptkan khidmat catering luar khas utk group kami sahaja.

    cheotot@gmail.com
    019 7492492
    http://xtrememtbikerz.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. maaf en che otot

      kami akan reply secepat mungkin. terima kasih kerana sudi hadir ke chalet kami

      Delete